Arvid Mæland

Arvid Mæland

Cowboy, Bonde, Eventyrer og Eventmaker

Cowboy, Bonde, Eventyrer og Eventmaker

Cowboy, Bonde,
Eventyrer og
Eventmaker

Cowboy, Bonde,
Eventyrer og
Eventmaker

ØSTERIKE 2024

Fagtur til Østerike
18 til 22 september

1. Onsdag 18 september

Norge – Munchen

Avreise fra Sola / Oslo (flytider kommer) fremme i Tyskland så møter bussen oss og me kjører til hotellet som er i en liten by, snitzel og kleine eller grose til dessert. Bli kjent kveld.

2. Torsdag 19 september

Kundl, Østerike

En times kjøring til den litle bye Kundl, her er vi innviterte til omvisning på Linder sin Fabrikk. Linder selges av Sivertsen AS på Ålgård og er en liten kjent traktor i Norge, men av den abselutt beste sorten.. Er noen ikke såå intreserte i Traktorer, stopper vi i sentrum av den lille byen så kan en gå på kafee og shoppe i mens me andre studerer traktor anatomi. Etter besøket så ede me Lunch og så skal me på gardsbesøk.

Utpå dagen kommer me til hotelle som er i Tyrol stil. Middag og Musikk i kveld.

3. Fredag 20 september

Mer info senere

Frukost og så skal me besøke gardsbruk med ku – sau og noen som driver med produksjon av Ost, dagens program er ikke ferdig spikra men blir oppdatert før avreise når reiselederen har fått oppdatert seg. Slik me får med det mest spennane..

4. Lørdag 21 september

Ku fest - Westendorf

Me skal få vera med når kyene kommer festpynta ner fra Fjellet etter en sommer i Alpene, dette er heile bygdas fest dag og mye skjer.. Me er der det skjer.  Har noen lyst organisere vi slik at dere får være med å gå med kyrne fra setra å ned i Byen.. ( fantastisk alpe landskap)

5. Søndag 22 september

Heim atte

Litt etter kos flytidene blir, men ca etter å ha laije frampå til i 8 tiå, så ede me frukost, 1,45 timers kjøring til flyplassen og fly heim til Norge.

Velkommen heim